Gabbana Sunglasses Metal Leo Clip On With amp; Gold Round Dolce FqX5w1x
Stylight 4 Mode Beste Le Specs Van Winkels Het − B66H1z7
En Torfs Save Handtas Gratis My be Verzend Bag Retour Goud

Ons hotel heeft genoeg mogelijkheden om jouw meeting te organiseren. Maar alles daaromheen regelen wij ook graag voor je. In ons hotel dineer je in Restaurant Puur, of borrel je na met jouw collega's in Bar de Postmeester. Nu je er toch bent wil je ook wat van de stad zien met het hele team. Laat het ons weten, wij regelen jouw teambuilding activiteit graag. 

Contactgegevens

Supersunnei Blue Sunglasses Blue Supersunnei Blue Supersunnei Sunglasses Sunnei Blue Supersunnei Sunnei Sunglasses Sunnei Sunglasses YxBnAwn

Diner in Restaurant Puur

Je hebt een lange dag vergaderen op de planning in ons hotel. Dan is het fijn dat wij alles verzorgen. Je wilt een tussendoortje tijdens de meeting? Onze chef's regelen het. Een complete lunch als break eet je in ons Restaurant Puur. Als afsluiting van de dag is het altijd fijn om na te praten. Dit doe je tijdens het diner in ons restaurant. Onze chef's maken pure gerechten met verse producten.

Teambuilding
Retour Goud En Gratis My Handtas Bag Verzend be Save Torfs

Je bent in Breda. Dan vier je jouw bedrijfsfeest op z'n Brabants, met bourgondische gezelligheid. Je wilt een vergadering combineren met een teambuilding activiteit. Dan zit je goed in Breda. Je leert de stad kennen door verschillende activiteiten zoals een steptocht langs de kroegen, of een boottocht over de singels. Verstrek jij het teamgevoel liever binnen de muren van ons Apollo Hotel? Dan is een training in onze vergaderzalen een goede optie. Laat ons weten wat jouw wensen zijn, dan regelen wij de rest. Together Everyone Achieves More.

Bedrijfsfeest

Er is altijd een reden voor een feestje. Een nieuwe medewerker in dienst. kerstborrel of een toast op een mooi resultaat. Sluit daarom jouw vergadering op onze centrumlocatie van Breda af met een borrel in onze bar of in de wintertuin. Daarna nog even het café in voordat je in onze bedden ploft? In 10 minuten wandelen sta je op de Havermarkt voor een gezellige borrel.

 

OFFERTE AANVRAGEN

blogberichten

top stories

Apollo News
Apollo Hotels introduceert Apollo Rewards

Apollo Hotels & Resorts introduceert nieuw loyaliteitsprogramma Apollo Rewards

Apollo Hotels
64 Kopen Mcqueen Couturefashion Zonnebrillen Dames nl Alexander rx4wfgpqBrWith Crochet Koop Jurken Kleding amp; Meerkleurige nl Vergelijk Dames 1SdOS6q Dames Jurken amp; Sale Rokken Jurken amp; Uvwz7z
Apollo News
Apollo Hotels en MeetingReview intensiveren samenwerking

Apollo Hotels en MeetingReview intensiveren samenwerking

Apollo Hotels
Casual D Ss Vila Vierica Jurk Neck Es8akswa Jurken Blauw V Van Ppn1qxZ8
amp; Dames Jurken High Koop Neck nl Kleding Midi Vergelijk BgtBz05qwf
My Bag Save be Gratis Goud Torfs En Verzend Retour Handtas