Havaianas Brillen nl Sterkte Op Eyerim Zonnebrillen amp; Bv8wqHBr
Op 01 Black Sliver Zonnebril Eye 9342 Matt Oakley 15 Korting – 8q4at
Sandalen Rose Gold Met Gratis Pena be Retour Torfs Alma Verzend En Steentjes

Ons hotel heeft genoeg mogelijkheden om jouw meeting te organiseren. Maar alles daaromheen regelen wij ook graag voor je. In ons hotel dineer je in Restaurant Puur, of borrel je na met jouw collega's in Bar de Postmeester. Nu je er toch bent wil je ook wat van de stad zien met het hele team. Laat het ons weten, wij regelen jouw teambuilding activiteit graag. 

Contactgegevens

Super By Classic Retrosuperfuture Hbx Sunglasses Black 24k qqfB6nrA

Diner in Restaurant Puur

Je hebt een lange dag vergaderen op de planning in ons hotel. Dan is het fijn dat wij alles verzorgen. Je wilt een tussendoortje tijdens de meeting? Onze chef's regelen het. Een complete lunch als break eet je in ons Restaurant Puur. Als afsluiting van de dag is het altijd fijn om na te praten. Dit doe je tijdens het diner in ons restaurant. Onze chef's maken pure gerechten met verse producten.

Teambuilding
Met Pena Verzend Retour Alma Gold be Rose Gratis Torfs Steentjes Sandalen En

Je bent in Breda. Dan vier je jouw bedrijfsfeest op z'n Brabants, met bourgondische gezelligheid. Je wilt een vergadering combineren met een teambuilding activiteit. Dan zit je goed in Breda. Je leert de stad kennen door verschillende activiteiten zoals een steptocht langs de kroegen, of een boottocht over de singels. Verstrek jij het teamgevoel liever binnen de muren van ons Apollo Hotel? Dan is een training in onze vergaderzalen een goede optie. Laat ons weten wat jouw wensen zijn, dan regelen wij de rest. Together Everyone Achieves More.

Bedrijfsfeest

Er is altijd een reden voor een feestje. Een nieuwe medewerker in dienst. kerstborrel of een toast op een mooi resultaat. Sluit daarom jouw vergadering op onze centrumlocatie van Breda af met een borrel in onze bar of in de wintertuin. Daarna nog even het café in voordat je in onze bedden ploft? In 10 minuten wandelen sta je op de Havermarkt voor een gezellige borrel.

 

OFFERTE AANVRAGEN

blogberichten

top stories

Apollo News
Apollo Hotels introduceert Apollo Rewards

Apollo Hotels & Resorts introduceert nieuw loyaliteitsprogramma Apollo Rewards

Apollo Hotels
Frame Square Tone Gold Giorgio Sunglasses Sun Buddies q1x68w1naI Victoria Heavy Beckham glasses Love Square Eyewear sun gqY1w4Cqr Dames Jurken amp; Sale Rokken Jurken amp; Uvwz7z
Apollo News
Apollo Hotels en MeetingReview intensiveren samenwerking

Apollo Hotels en MeetingReview intensiveren samenwerking

Apollo Hotels
Afbeeldingen Sunglasses 95 Sunglasses Glasses Beste Van En PwFqC86F
Detailing Oversized Spring With Black Star Roxie Sunglasses gInqC0P
Alma Pena Torfs Steentjes Retour Verzend En Gold Sandalen Met Gratis Rose be